Kysymykset ja vastaukset

Täältä löydät vastaukset yleisiin tilaukseen liittyviin kysymyksiin. On mahdollista, että joissakin tapauksissa joudut ottamaan yhteyttä suoraan lehden kustantajaan. Tältä sivulta löydät kaikki tarvitsemasi yhteystiedot.

Voinko tehdä tilauksen ulkomaille?

Valitettavasti Lehtitukku.fi:n kautta ei voi tehdä tilauksia ulkomaille tällä hetkellä.

Voinko ostaa irtonumeroita Lehtitukku.fi:n kautta?

Valitettavasti irtonumeroiden ostaminen Lehtitukku.fi:stä ei ole mahdollista. Tarjoamme kuitenkin mahdollisuuden tehdä lyhytaikainen tilaus, jotta voit kokeilla palveluamme.

Pitääkö minun maksaa heti?

Ei, sinun ei tarvitse maksaa heti. Tilaamasi tuote maksetaan laskulla, jonka lehteä julkaiseva kustantaja lähettää sinulle suoraan kotiin.

Olen saanut väärän lehden, keneen voin ottaa yhteyttä?

Etsi lehtesi tältä listalta ja ota yhteyttä kustantajaan.

Miten teen tilauksen Lehtitukku.fi:ssä?

Lehden tilaaminen on erittäin helppoa! Etsi lehti, jonka haluat tilata ja valitse ” Tilaa” tai ”Lahjatilaus” Seuraavalla sivulla täytät tietosi, jonka jälkeen vahvistat tilauksesi. Muutaman viikon kuluttua saat ensimmäisen numeron ja laskun.

Miten teen osoitteenmuutoksen?

Osoitteenmuutokset tehdään aina kustantajan kautta. Etsi lehtesi tältä listalta ja ota yhteyttä kustantajaan saadaksesi lisätietoja.

Miten peruutan tilaukseni?

Peruutat tilauksesi ottamalla yhteyttä suoraan lehteä julkaisevaan kustantajaan. Etsi lehtesi tältä listalta ja ota yhteyttä kustantajaan saadaksesi lisätietoja.

Milloin saan laskun?

Etsi lehtesi tältä listalta ja ota yhteyttä kustantajaan saadaksesi lisätietoja.

Milloin saan ensimmäisen lehteni?

Ensimmäisen numeron toimitus voi kestää kahdesta kymmeneen viikkoon. Etsi lehtesi tältä listalta ja ota yhteyttä kustantajaan saadaksesi lisätietoja.

Lehteni tulee väärään osoitteeseen, keneen voin ottaa yhteyttä?

Etsi lehtesi listalta ja ota yhteyttä kustantajaan.

Jos en saa palkkiotani, minne otan yhteyttä?

Yksinkertaisin ja nopein tapa on se, että otat yhteyden suoraan kustantajaan, joka hoitaa lehtesi jakelun. Yhteystiedot löydät tästä​.

En löydä vastausta kysymykseeni, kuinka otan yhteyttä teihin?

Jos sinulla on kysymys johon et löydä vastausta FAQ:stamme, olet tervetullut ottamaan yhteyden asiakaspalvelumma e-postiosoitteeseen asiakaspalvelu@lehtitukku.fi. Jotta voisimme tarjota nopean ja joustavan palvelun sinulle, tarjoamme nykytilanteessa ainoastaan tuen e-postin kautta. Asiakaspalvelumme on avoinna arkipäivinä ja saat vastauksen 24 tunnin sisällä sen jälkeen kun olet lähettänyt kysymyksesi.

LehtiTukku toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimtamme tilauksesi lehtikustantamolle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle