• Antiikki & Design

Stig in i en värld av förtrollning och upptäck det förgångnas charm med tidningen Antiikki & Design! Denna mångsidiga och vackert illustrerade kulturtidning tar dig med på en resa genom tid och rum, avslöjande hemligheterna och berättelserna bakom antikviteter samtidigt som den presenterar spännande perspektiv på modern design, konst och kultur.

Varje nummer av tidningen avslöjar en skattkista av ämnen, från 1700-talets silver till Nuutajärvi-glas. De främsta experterna på antikviteter och design i Finland delar med sig av sina kunskaper för att hjälpa dig förstå stilen och värdet av dina egna skatter. Dessutom erbjuder de insikter om intressanta investeringsmöjligheter inom detta fält.

Bläddra igenom sidorna för att fördjupa dig i olika tidsepokers arkitektur och möbelstilar. Upptäck vackert inredda hem och omsorgsfullt renoverade utrymmen där varje detalj har noggrant övervägts. Tidningen tar även upp information om skickliga hantverkare som bidrar till att bevara och återskapa det förflutnas skönhet.

Antiikki & Designs fängslande berättelser transporterar dig bortom vardagen och erbjuder inspirerande ögonblick samt djupgående insikter i det kulturella arvet och de föremål som formade tidigare generationer.

Läs mer
Fäll ihop

Recensioner av Antiikki & Design

Antiikki & Design

Nummer/år: 
10
Språk: 
Finska
Inga röster än

Erbjudanden

 • 5 nr:
  32,90
  (-53%)
  * Förnyas automatiskt
 • 5 nr:
  32,90
  (-48%)
  Gåva på köpet!
  Värde 14,90 €

  Antiikki & Design

  * Förnyas automatiskt
 • 5 nr:
  39,90
  (-47%)
 • 10 nr:
  54,90
  (-54%)
  Gåva på köpet!
  Arvo 8,90 €

  Kartanoelämää 2024 -erillislehti

  * Förnyas automatiskt
 • 10 nr:
  69,90
  (-53%)

Så här fungerar LehtiTukku

Du beställer tidningsprenumeration
Vi levererar din beställning till tidningsförlaget
Förlaget levererar tidningen till dig