• Apu

Uudistunut Apu on aiempaa syvällisempi ja tarjoaa entistäkin enemmän hyvää luettavaa. Avun toimitus tekee juttuja, jotka muuttavat maata ja tarjoavat lukijoille parasta journalismia merkittävistä aiheista.

Avun sisällöt auttavat lukijoita ymmärtämään, mitä ajassamme tapahtuu, mikä on totta ja mikä on tärkeää.

Avulla on hyvä maine. Se ei juoruile perättömiä eikä tee katteettomia sensaatioita. Siksi Avussa on haastatteluja ihmisiltä, joita arvostetaan ja jotka tunnetaan omista ansioistaan.

Jokaisen kuukauden ensimmäinen numero on mahtava lukupaketti, kooltaan isompi ja sivumäärältään tuhdimpi. Pintaa syvemmälle -teemoissa perehdymme syvällisesti yhteen ajankohtaiseen yhteiskunnalliseen teemaan. Jokaisesta Suur-Avusta löytyy myös kuukauden tapahtumakalenteri, nostalgiaa, kansainvälinen tähtihaastattelu sekä Kimmo Ohtosen ihana luontojuttu.

Apu on jatkossakin koko Suomen Apu, eli teemme juttuja joka puolelta maata, sivuiltamme löytyy ihmisiä ja tarinoita eri puolilta Suomea. Uudistetun ulkoasunansiosta Avun lukeminen on entistäkin nautinnollisempaa. Jutut tarjoillaan helposti luettavassa muodossa. Teksti on isoa ja väripohjia vältetään.

7 hyvää syytä tilata Apu:

1. Apu on ajankohtainen! Apua lukemalla tiedät, mistä puhutaan ja pysyt kärryillä viikon tapahtumien taustoista.

2. Apu on monipuolinen! Tilaamalla Avun saat kolme lehteä yksissä kansissa: tiukkaa asiaa, runsaasti hyötytietoa ja viihdyttävää ajanvietettä.

3. Entistä enemmän luettavaa! Kuukauden ensimmäinen numero on aina Suur-Apu, jossa on enemmän sivuja kuin peruslehdessä, isommat sivut ja suurempi teksti.

4. Parhaat henkilöhaastattelut! Apu saa hyvän maineensa vuoksi haastatteluja halutuimmilta henkilöiltä. Toimituksessa on peräti kuusi kirjailijaa, joten tekstien taso on taattu.

5. Selkeät ja kattavat tv-ohjelmasivut! Avusta löydät parhaat vinkit viikon televisio-ohjelmiin ja tv-leffoihin. Selkeät ohjelma-aukeamat tarjoavat peräti 19 suosituimman kanavan ohjelmatiedot. Mukana myös radio-opas.

6. Tekemistä ja aivovoimistelua! Avussa on Suomen parhaat ristikoiden laatijat. Lehdestä löytyy viisi sivua ristikoita, kryptoja ja sudokuita. Vastaajien kesken arvotaan rahapalkintoja.

7. Apu on pienen ihmisen asialla! Vuonna 1933 työttömien auttamiseksi perustettu Apu on aina heikomman puolella.

Läs mer
Fäll ihop

Recensioner av Apu

Apu

Nummer/år: 
52
Språk: 
Finska
Betyg: 3.8 (5 röster)

Erbjudanden

 • 16 nr:
  39,90
  (-44%)
  * Förnyas automatiskt
 • 26 nr:
  64,00
  (-43%)
  Gåva på köpet!
  2 lisänroa

  Saat tilaajalahjaksi 2 Apu-lehteä

  * Förnyas automatiskt
 • 52 nr:
  114,00
  (-44%)
  Gåva på köpet!
  4 lisänroa

  Saat tilaajalahjaksi 4 Apu-lehteä

  * Förnyas automatiskt

Så här fungerar LehtiTukku

Du beställer tidningsprenumeration
Vi levererar din beställning till tidningsförlaget
Förlaget levererar tidningen till dig