• Auto Bild Suomi

Ta del av den senaste och mest relevanta informationen om bilvärlden med Auto Bild Suomi! Oavsett om du är intresserad av bensin, diesel, gas, hybrid eller elbilar, så ger tidningen svar på de aktuella frågorna om olika drivkrafter i varje nummer.

Som Finlands ledande biltidning erbjuder Auto Bild Suomi omfattande och pålitlig information om att köpa och använda bilar. Tidningen tar dig med på spännande provkörningar, genomför noggranna tester och presenterar unika jämförelser, inklusive utmanande uthållighetstester som sträcker sig över imponerande 100 000 kilometer. Märken som Finländarna älskar testas i de specifika förhållandena i Finland, och de senaste bilmodellerna avslöjas först i Auto Bild.

Genom dess användbara sidor får du fördjupad insikt i begagnade bilar, genomgår däcktester och tar del av tips för att minska dina körkostnader. Auto Bild Suomi delar även praktiska gör-det-själv-instruktioner och utför noggranna produkttester, allt från bilvax till glödlampor. Med sina råd och tips vägleder tidningen dig för att spara inte bara tid och pengar, utan även nerver.

Auto Bild Suomi drar nytta av resurserna från världens största biltidning och kombinerar global expertis med en passion för bilar som gör den till Finlands mest kvalificerade biltidning. Få den senaste och mest pålitliga informationen om bilvärlden genom att välja Auto Bild Suomi som din guide genom motorernas värld.

Läs mer
Fäll ihop

Recensioner av Auto Bild Suomi

Auto Bild Suomi

Nummer/år: 
16
Språk: 
Finska
Inga röster än

Erbjudanden

 • 8 nr:
  39,90
  (-40%)
  Gåva på köpet!
  Värde 12,90 €
  * Förnyas automatiskt
 • 8 nr:
  49,90
  (-52%)
 • 16 nr:
  69,90
  (-41%)
  Gåva på köpet!
  Värde 25,80 €

  2 lisälehteä kaupan päälle tilauksen jatkoksi

  * Förnyas automatiskt
 • 16 nr:
  84,90
  (-59%)

Så här fungerar LehtiTukku

Du beställer tidningsprenumeration
Vi levererar din beställning till tidningsförlaget
Förlaget levererar tidningen till dig