• Pelit

Pelit har varit en föregångare och passionerad förespråkare för den finska spelkulturen i över två decennier. I en värld där tiderna förändras, spelen utvecklas och spelarna förändras, förblir en sak konstant - den unika njutningen som spel erbjuder. Pelit är mycket mer än en tidning; det är en resa genom spelvärlden, från retro till de senaste nyheterna och från onlinespel till virtuell flyg.

I varje nummer dyker Pelit djupt in i spelutvecklingsvärlden, avslöjar hemligheterna bakom kulisserna och reflekterar över spelindustrins nuvarande tillstånd. Detta unika tillvägagångssätt erbjuder en underhållande och informativ läsupplevelse för både nybörjare och erfarna spelveteraner. Tidningen erbjuder kompromisslös och oberoende journalistik som spänner över den mångfaldiga världen av spel.

Det mest spännande för prenumeranter på tidningen Pelit är möjligheten att ansluta sig till Pelit.fi-communityt med sina unika kundnummer. Detta öppnar dörren till det omfattande digitala tidningsarkivet, där du kan följa utvecklingen av spelvärlden genom åren. Dessutom får prenumeranter möjlighet att delta i det levande diskussionsforumet, där spelentusiaster från hela landet samlas för att dela sina tankar, erfarenheter och passion för spel.

Pelit strävar inte bara efter att vara en tidning; det är en gemenskap där spelare kan fördjupa sig i sin kärlek till spel och dela den med likasinnade. Pelit är där passion möter journalistik, och där varje sida är en portal till den fascinerande världen av spel.

Läs mer
Fäll ihop

Recensioner av Pelit

Pelit

Nummer/år: 
11
Språk: 
Finska
Inga röster än

Erbjudanden

Så här fungerar LehtiTukku

Du beställer tidningsprenumeration
Vi levererar din beställning till tidningsförlaget
Förlaget levererar tidningen till dig