• Hevosurheilu verkkopalvelu

Tilaa Hevosurheilun digitilaus Lehtitukusta!

Hevosurheilun digitilauksen avulla pääset nauttimaan kaikista digitaalisista sisällöistä, kuten verkkosivujen jatkuvasti päivittyvästä uutisvirrasta, keskiviikkoisin ilmestyvästä näköislehdestä, Hevosurheilun laajaan lehtiarkistoon, kiehtovista hevosalan podcasteista ja mahdollisuudesta kuunnella verkkojuttujen sisältöjä. Uutiset tuodaan sinulle tuoreina joka päivä, joten pysyt ajan tasalla hevosurheilun maailmassa!

Hevosurheilusta löydät kattavasti ravimaailman tärkeimmät uutiset, raportit ja taustat viikon merkittävimmistä raveista. Neuvonta-artikkelit tarjoavat arvokasta tietoa hevosihmisille lajista riippumatta, käsitellen asiantuntijoiden uusimpia tietoja ruokinnasta, hoidosta, kengityksestä ja kaikista hevosen hyvinvointiin liittyvistä näkökulmista.

Kestotilaajana saat Hevosurheilu-lehden lehtiarkiston käyttöösi maksuttomana etuna vuodesta 1924 alkaen. Arkisto sisältää yli 110 000 sivua luettavaa, ja monipuolisilla hakumahdollisuuksilla voit etsiä juttuja esimerkiksi lempiponistasi. Palvelu on saatavilla muille kuin kestotilaajille hintaan 7,90 €/kk.

Pääset lukemaan verkkouutisia, lehtiarkistoa ja näköislehteä rekisteröitymällä ja luomalla omat Hevosurheilu-tunnuksesi verkkosivuilla. Saat tilauksestasi erillisen tilausvahvistuksen ja ohjeet Hevosurheilu-tunnuksen rekisteröimiseen. Tilaa nyt Lehtitukusta ja sukella syvälle hevosurheilun maailmaan!

Läs mer
Fäll ihop

Arviot Hevosurheilu verkkopalvelu

Hevosurheilu verkkopalvelu

Julkaisua / vuosi: 
52
Kieli: 
Suomi
Ei äänestetty

Tarjoukset

 • 3 kuukautta:
  37,00
 • 6 kuukautta:
  63,00
 • 12 kuukautta:
  98,00
  (-76%)
  * Uusitaan automaattisesti
 • 12 kuukautta:
  118,00
  (-71%)

LehtiTukku toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle