Käyttöehdot

Yleiset tilausvälityksen ehdot - Lue myös Tietosuojalauseke LehtiTukku

1. Yleistä

1.1 Lehtitukku.fi on ruotsalaisen Magazine Promotion Services AB:n omistama

1.2 Lehtitukku.fi:n kautta tehtyihin tilauksiin sovelletaan ensisijaisesti etäsopimuslain soveltuvia kohtia sekä koskien sopimuksia liiketilojen ulkopuolella ja myös kuluttajakauppaa koskevaa lakia.

1.3 Tilauksen kesto näkyy tilausvahvistuksesta

1.4 Mikäli haluat muuttaa tilausosoitettasi, tulee sinun ottaa yhteyttä lehtikustantamon asiakaspalveluun.

1.5 Mikäli tilaaja on iältään alle 18 v, tarvitaan huoltajan lupa, ennen kuin kauppa voidaan tehdä.

1.6 Lehtitukku.fi ei voi ilmoittaa tarkkaa toimituspäivää ensimmäiselle lehdelle tai tilauksen laskulle, koska lehtikustantamo hoitaa sekä lehden että laskun lähettämisen.

1.7 Ota huomioon, että ulkomaisilla lehdillä on pidempi toimitusaika. Ajat ovat ”noin”-aikoja, emmekä voi antaa täsmällistä toimituspäivää.

2. Maksaminen, takaisinmaksu ja peruuttamisoikeus

2.1 Maksaminen tapahtuu aina laskua vastaan. Kun kyseessä on lehtitilaus, laskuttaa lehtikustantamo teitä asiakkaana ja maksu tapahtuu suoraan lehteä julkaisevalle kustantamolle. Lasku lähetetään ja maksetaan tilausjakson alkaessa. Jotkin kustantamot odottavat, että ensimmäinen lasku on maksettu, ennen kuin lähettävät ensimmäisen lehden. Tilattaessa ulkomaisia lehtiä, jotka kustantamo laskuttaa, pitää laskun olla maksettu, ennen kuin tilausjakso käynnistyy.

2.3 Peruuttamisoikeus internetin kautta tehdyille lehtitilauksille on 14 päivää. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla kuluttajana on oikeus peruuttaa kauppa 14 päivän kuluessa siitä päivästä, kun otit tavaran vastaan, eli siitä päivästä, kun sinulle toimitettiin ensimmäinen kappale tilaamaasi lehteä.

Mikäli haluatte käyttää peruuttamisoikeuttanne, ilmoittakaa siitä välittömästi tänne asiakaspalvelu@lehtitukku.fi, kuitenkin viimeistään 14 päivää ensimmäisen lehtinumeron vastaanottamisesta. Lehden täytyy olla samassa kunnossa, jossa se vastaanotettiin, jotta peruuttamisoikeus on voimassa. Sinun pitää itse maksaa palautuspostikulut.

Mikäli tilaat digitaalijulkaisun Lehtitukku.fi:n kautta, on peruuttamisoikeus voimassa 14 päivää ostotapahtumasta alkaen.

Otathan huomioon, että ulkomaisia lehtitilauksia koskevat toisenlaiset reklamaatiosäännöt. Ulkomailta tehtävien lehtitilausten yhteydessä ei ole mahdollista tehdä peruutusta 14 päivän kuluessa ostotapahtumasta, koska ulkomaiset kustantamot eivät tee takaisinmaksuja jo tehdyistä tilauksista.

2.4 Kustantamo/lehti hoitaa kaikki mahdolliset epäselvyydet koskien maksamista tai laskumuistutuksia. Näissä kysymyksissä sinun tulee siis kääntyä kustantamon puoleen, ohessa yhteystiedot: Yhteystiedot kustantajat -->

3. Menikö joku vikaan?

3.1 Jos olet saanut jonkun muun kuin tilaamasi lehden, ota yhteys Lehtitukku.fi:n asiakaspalveluun.

3.2 Jos tilaamaasi lehteä ei toimiteta perille tilausvahvistuksen mukaisesti, pitää sinun ensisijaisesti kääntyä kustantamon puoleen saadaksesi kyseisen lehden.

3.3 Mikäli lehti on vastaanotettaessa vahingoittunut, pitää sinun lehteä koskien ottaa yhteyttä kustantamoon.

3.4 Mikäli luvattu tilaajaetu/-lahja puuttuu, ota yhteys lehden kustantamoon.  Tilaajaedut/-lahjat lähetetään säännönmukaisesti laskunmaksajalle kustantamolta sen jälkeen, kun lasku on maksettu. Lehtitukku.fi ei voi vastata siitä, kuinka nämä lähetetään, ottakaa yhteyttä lehtikustantamoon saadaksenne tietoa tilaajaetujen/-lahjojen lähettämisestä.  

4. Vastuuvapauslauseke

4.1 Lehtitukku.fi ei ole vastuussa tilanteessa, jossa lehteä ei toimiteta tilaajalle kustantamon tai lehden konkurssin vuoksi. Useimmissa tapauksissa tilaajalle ei suoriteta takaisinmaksua tilauksesta. Ulkomaiset kustantamot antavat usein aktiivisille tilaajille mahdollisuuden valita samanarvoinen tuote jatkaen tilausjakson loppuun.

4.2 Lehtitukku.fi ei myöskään ole vastuussa lehtitilaajalle, jonka tilauksen keston aikana lehtikustantamo keskeyttää tai lopettaa kyseisen lehden julkaisemisen, vaan kehottaa ottamaan yhteyttä kyseiseen kustantamoon.

4.3 Lehtitukku.fi ei ole vastuussa tilaajalle perille toimittamattomasta lehdestä, mikäli syynä ovat kustantamon tilausehdot.

5. Turvallisuus, Salassapito ja Henkilötiedot

5.1 Kun teet tilauksen Lehtitukku.fi:n kautta, annat nimesi ja osoitteesi. Kun teet lehtitilauksen meidän kauttamme, hyväksyt myös sen, että tietojasi käytetään toiminnassamme, jotta voimme saattaa päätökseen sinua koskevat sitoumuksemme.

5.2 Lehtitukku.fi antaa henkilötietosi eteenpäin ainoastaan sille kustantamolle, jolla on tilaamasi lehden julkaisuoikeus.

5.3 Tarjoamme sinulle automaattisesti uutiskirjettämme sähköpostiisi. Uutiskirjeen voi helposti peruuttaa joko saadun uutiskirjeen linkistä tai asiakaspalvelumme kautta.

5.4 Henkilötietolain mukaan sinulla on oikeus saada tieto niistä asioista, joita olemme sinusta rekisteröineet. Mikäli kyseinen tieto on virheellistä, epäolennaista tai epätäydellistä, voit vaatia, että tietoa muutetaan tai otetaan pois.

6. Lahjakortti

6.1 Lahjakortti osoitteesta Lehtitukku.fi on voimassa vuoden ostopäivästä. Viimeisen voimassaolopäivänä jälkeen lahjakortilla ei ole arvoa.

6.2 Lahjakorttisi on arvoasiakirja. Jos kadotat lahjakortin/lahjakorttikoodin, Lehtitukku.fi ei anna sinulle uutta koodia.

6.3 Lahjakorttia voi hyödyntää koko Lehtitukku.fi sivuston tarjontaan. Jos tilauksesi on edullisempi kuin lahjakorttisi arvo, jäljelle jäävä summa säilytetään lahjakortillasi ja sen voi käyttää myöhemmin. Jos tilauksesi on kalliimpi kuin lahjakorttisi arvo, maksat erotuksen DIBS-korttimaksulla.

6.4 Lehtitukku.fi ei vastaa tilatun lehden toimituksesta kustantamon tai lehden konkurssin yhteydessä, lehdestä, joka on takaisinvedetty tai peruutettu tai lehdestä, jota ei toimiteta kustantajan ehtojen vuoksi. Näissä tapauksissa lahjakortin arvoa ei palauteta eikä uutta lahjakorttia anneta.

6.5 Lahjakorttiasi ei voi vaihtaa rahaksi tai jälleenmyydä.

6.6 Et voi yhdistää kahta lahjakorttikoodia.

LehtiTukku toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimtamme tilauksesi lehtikustantamolle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle