• Katso

Tutustu Katso-lehden lehtitilaukseen! Katso on Suomen laajin tv-lehti, joka pitää sinut ajan tasalla televisio-ohjelmista ja tuoreimmista uutisista elokuvien ja tv:n maailmasta. Paras tarjous odottaa sinua Lehtitukku.fi-sivustolla!
Milloin lempiohjelmani alkaa? Entä onko viikonloppuna luvassa mielenkiintoisia elokuvia? Katso-lehti vastaa kysymyksiisi esittelemällä kattavasti viikon tv-ohjelmat selkeässä ja helposti luettavassa muodossa. Olipa kyseessä viikon tv-tarjonta tai uutiset televisio- ja elokuvamaailmasta, Katso-lehti pitää sinut ajan tasalla.
Lehti tarjoaa myös mielenkiintoisia haastatteluja näyttelijöiden, ohjaajien ja muiden alan ammattilaisten kanssa. Saat taustatietoa suosikkiohjelmistasi ja pääset kurkistamaan tähtien henkilökohtaiseen elämään. Lisäksi Katso-lehti paljastaa suosittujen sarjojen juonipaljastukset ja tarjoaa arvostelut uusimmista elokuvista.
Tilaa Katso-lehti nyt edullisesti Lehtitukku.fi:stä ja sukella television kiehtovaan maailmaan! Suomen suosituin tv-lehti, Katso, ei varmasti jätä sinua kylmäksi!
Huom! Tarjoukset ovat voimassa vain kotimaan toimituksiin. Tilaajalahjoja ei toimiteta ulkomaille. Tutustu voimassa oleviin tilausehtoihin ja tietosuojaselosteisiin täältä.

Tilaamalla printtilehden hyväksyt kustantajan (Aller Media Oy) yleiset tilausehdot . Tilaamalla digilehden hyväksyt kustantajan (Aller Media Oy) yleiset digituotteiden tilausehdot . Tilaamalla vahvistan lukeneeni Aller Media Oy:n tietosuojaselosteen.

Läs mer
Fäll ihop

Arviot Katso

Katso

Julkaisua / vuosi: 
55
Kieli: 
Suomi
Arvostelu: 3.5 (34 ääntä)

Tarjoukset

 • Määräaikainen
  20 nroa:
  49,90
  (-14%)
 • 12 nroa:
  25,00
  (-28%)
  * Uusitaan automaattisesti
 • 30 nroa:
  49,90
  (-42%)
  Tilaajalahja!
  Arvo 65 €
  * Uusitaan automaattisesti
 • 55 nroa:
  89,90
  (-43%)
  Tilaajalahja!
  Arvo 110 €
  * Uusitaan automaattisesti

LehtiTukku toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle