• Seiska

Seiska - Pidä itsesi ajan tasalla viihdemaailman kuumimmista juoruista!

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa tuoreimmat julkkisjuorut tilaamalla Suomen suosituin viihdelehti, Seiska! Seiska tarjoaa takuuvarmaa viihdettä joka viikko, täynnä kuninkaallisten kuulumisia, kotimaisten tähtien ja F1-kuljettajien elämää, musiikkimaailman tuoreimpia käänteitä sekä uusimmat viihdemaailman juorut.

Seiska on aina mukana lukijoidensa elämässä ja tarjoaa mahdollisuuden osallistua sisällön luomiseen lähettämällä toimitukseen vitsejä, hauskoja valokuvia ja palautetta julkkiksille. Lisäksi löydät Seiskasta viikon tv-ohjelmat, suosikkisarjojen juonipaljastukset sekä uutuusleffojen arvostelut.

Tilaa Seiska itsellesi tai lahjaksi ystävälle helposti ja edulliseen hintaan Lehtitukku.fi-sivustolta ja nauti viihteestä missä ja milloin vain!

Tilaa Seiska jo tänään ja liity mukaan päivänpolttaviin keskusteluihin! Tilaamalla printtilehden hyväksyt kustantajan (Aller Media Oy) yleiset tilausehdot . Tilaamalla digilehden hyväksyt kustantajan (Aller Media Oy) yleiset digituotteiden tilausehdot . Tilaamalla vahvistan lukeneeni Aller Media Oy:n tietosuojaselosteen.

Läs mer
Fäll ihop

Arviot Seiska

Seiska

Julkaisua / vuosi: 
56
Kieli: 
Suomi
Arvostelu: 4 (35 ääntä)

Tarjoukset

 • Vain uusille tilaajille
  12 nroa:
  35,00
  (-40%)
  Tilaajalahja!
  Arvo 70 €
  * Uusitaan automaattisesti
 • 16 nroa:
  44,90
  (-50%)
  Tilaajalahja!
  Arvo 45 €
  * Uusitaan automaattisesti
 • 30 nroa:
  79,90
  (-52%)
  Tilaajalahja!
  Arvo 50 €
  * Uusitaan automaattisesti
 • 56 nroa:
  139,90
  (-55%)
  Tilaajalahja!
  Arvo 110 €
  * Uusitaan automaattisesti

LehtiTukku toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle