• Seiska

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa tuoreimmat julkkisjuorut tilaamalla Suomen suosituin viihdelehti, Seiska! Pidä itsesi ajan tasalla mehukkaimmista skandaaleista ja kurkista julkkisten elämään. Tilaa Seiska nyt osoitteessa lehtitukku.fi ja saat takuuvarmaa viihdettä joka viikko!

Seiska tarjoaa lukijoilleen viikon odotetuimman lukupaketin, täynnä kuninkaallisten kuulumisia, kotimaisten tähtien ja F1-kuljettajien elämää, musiikkimaailman tuoreimpia käänteitä sekä uusimmat viihdemaailman juorut. Lehti on vahvasti lukijoidensa mukana, ja voit osallistua sisällön luomiseen lähettämällä toimitukseen vitsejä, hauskoja valokuvia ja palautetta julkkiksille.

Seiskasta löydät myös viikon tv-ohjelmat, suosikkisarjojen juonipaljastukset sekä uutuusleffojen arvostelut. Voit tilata lehden myös digiversiona, jos haluat lukea sen missä ja milloin vain.

Tilaa Seiska jo tänään ja liity mukaan päivänpolttaviin keskusteluihin! Tilaamalla printtilehden hyväksyt kustantajan (Aller Media Oy) yleiset tilausehdot . Tilaamalla digilehden hyväksyt kustantajan (Aller Media Oy) yleiset digituotteiden tilausehdot . Tilaamalla vahvistan lukeneeni Aller Media Oy:n tietosuojaselosteen.

Läs mer
Fäll ihop

Arviot Seiska

Seiska

Julkaisua / vuosi: 
56
Kieli: 
Suomi
Arvostelu: 3.9 (33 ääntä)

Tarjoukset

 • Vain uusille tilaajille
  12 nroa:
  35,00
  (-40%)
  Tilaajalahja!
  Arvo 70 €
  * Uusitaan automaattisesti
 • 16 nroa:
  44,90
  (-50%)
  Tilaajalahja!
  Arvo 45 €
  * Uusitaan automaattisesti
 • 30 nroa:
  79,90
  (-52%)
  Tilaajalahja!
  Arvo 50 €
  * Uusitaan automaattisesti
 • 56 nroa:
  139,90
  (-55%)
  Tilaajalahja!
  Arvo 110 €
  * Uusitaan automaattisesti

LehtiTukku toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle