• Hevosurheilu

Beställ Hevosurheilu-tidningen från Lehtitukku!

Hästsporttidningen erbjuder inte bara ett utmärkt tidsfördriv utan också en djupgående informationskälla för alla häst- och hästsportentusiaster. Nu kan du bekvämt beställa tidningen från Lehtitukku och fördjupa dig i den mångsidiga världen av hästar!

I tidningen hittar du de senaste nyheterna, reportagen och bakgrunden från veckans viktigaste rave. Dessutom finns sidor dedikerade till ridintresserade, med fokus på ridnyheter, diskussionsämnen och närbilder. Rådgivningsartiklarna ger värdefull information för hästmänniskor oavsett sport.

Hästsporttidningen har varit aktiv sedan 1924 och med hundra års samlad erfarenhet erbjuder den mångsidig och opartisk information om olika sporters bakgrund, berättelser, fakta och fenomen.

Genom att prenumerera på Hevosurheilu-tidningen från Lehtitukku får du tillgång till allt digitalt innehåll, den uppdaterade nyhetsströmmen på hemsidan, tidningen som släpps varje onsdag, Hevosurheilus omfattande tidskriftsarkiv, intressanta podcaster och möjligheten att lyssna på innehållet i onlineberättelser. Nyheterna levereras färska varje dag, så du håller dig alltid uppdaterad!

För långtidsprenumeranter erbjuder vi Hevosurheilu-tidningens arkiv från 1924 som en gratis förmån, med cirka 110 000 sidor att läsa och mångsidiga sökmöjligheter. För prenumeranter via Lehtitukku är priset endast 7,90 €/månad. Ta tillfället i akt och beställ Hevosurheilu-tidningen från Lehtitukku nu.

Läs mer
Fäll ihop

Recensioner av Hevosurheilu

Hevosurheilu

Nummer/år: 
52
Språk: 
Finska
Inga röster än

Erbjudanden

Så här fungerar LehtiTukku

Du beställer tidningsprenumeration
Vi levererar din beställning till tidningsförlaget
Förlaget levererar tidningen till dig