• Hevosurheilu

Tilaa Hevosurheilu-lehti Lehtitukusta ja nauti monipuolisista Hevosmaailman sisällöistä!

Hevosurheilu-lehti tarjoaa erinomaisen ajanvietteen ja syvällisen tiedonlähteen kaikille hevosten ja hevosurheilun ystäville. Nyt voit tilata lehden kätevästi Lehtitukusta ja sukeltaa monipuoliseen hevosmaailmaan!

Lehdestä löydät tuoreimmat ravimaailman uutiset, raportit ja taustat viikon tärkeimmistä raveista sekä ratsastusharrastajille suunnatut sivut, jotka keskittyvät ratsastusuutisiin, puheenaiheisiin ja lähikuviin. Neuvonta-artikkelit tarjoavat arvokasta tietoa hevosihmisille lajista riippumatta.

Hevosurheilulehti on ollut mukana jo vuodesta 1924 ja tarjoaa sata vuotta kertyneellä kokemuksella monipuolista ja puolueetonta tietoa eri lajien taustoista, tarinoista, faktoista ja ilmiöistä.

Tilaamalla Hevosurheilu-lehden Lehtitukusta saat käyttöösi kaikki digitaaliset sisällöt, verkkosivujen päivittyvän uutisvirran, keskiviikkoisin ilmestyvän näköislehden, Hevosurheilun laajan lehtiarkiston, mielenkiintoiset podcastit sekä mahdollisuuden kuunnella verkkojuttujen sisältöjä. Uutiset toimitetaan tuoreina joka päivä, joten pysyt aina ajan tasalla!

Kestotilaajille tarjoamme maksuttomana etuna Hevosurheilu-lehden lehtiarkiston vuodesta 1924 alkaen, noin 110 000 sivua luettavaa monipuolisilla hakumahdollisuuksilla. Lehtitukun kautta tilaajille hinta on vain 7,90 €/kk. Tartu tilaisuuteen ja tilaa Hevosurheilu-lehti Lehtitukusta nyt!

Läs mer
Fäll ihop

Arviot Hevosurheilu

Hevosurheilu

Julkaisua / vuosi: 
52
Kieli: 
Suomi
Arvostelu: 5 (1 vote)

Tarjoukset

LehtiTukku toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle