• Kotipuutarha

Upptäck Kotipuutarha, den främsta finska hobbytidningen för trädgårdsentusiaster! Kotipuutarhas mål är att erbjuda ovärderlig information och en oändlig källa till inspiration för din trädgård. Genom att prenumerera på Kotipuutarha får du tillgång till nio spännande utgåvor varje år, fyllda med en rik mångfald av ämnen som kommer att fördjupa din förståelse för trädgårdsarbete och förbättra din trädgårdsupplevelse på många sätt.

Varför inte överraska en trädgårdsälskande vän med en prenumeration på Kotipuutarha? Det är den perfekta gåvan som inte bara kommer att glädja dem omedelbart utan också inspirera dem under lång tid framöver.

I varje nummer av Kotipuutarha kan du förvänta dig expertråd från välrenommerade trädgårdsentusiaster, praktiska odlingsguider som tar dig genom varje steg av trädgårdsprocessen från frösådd till skörd, samt djupgående artiklar om trädgårdshistoria och landskapsarkitektur. Kotipuutarha strävar efter att täcka alla aspekter av trädgårdsarbete och design för att ge dig den mest omfattande och engagerande läsupplevelsen.

Ge din trädgård och ditt sinne en boost med Kotipuutarha - bli prenumerant idag och låt tidningen ta dig med på en spännande resa genom trädgårdens underbara värld!

Läs mer
Fäll ihop

Recensioner av Kotipuutarha

Kotipuutarha

Nummer/år: 
9
Språk: 
Svenska
Inga röster än

Erbjudanden

Så här fungerar LehtiTukku

Du beställer tidningsprenumeration
Vi levererar din beställning till tidningsförlaget
Förlaget levererar tidningen till dig