• Kotipuutarha

Tutustu Kotipuutarhaan, suomalaiseen puutarhaharrastuksen johtavaan lehteen! Kotipuutarhan tavoitteena on tarjota korvaamatonta tietoa ja loputonta inspiraatiota puutarhaasi varten. Tilatessasi Kotipuutarhan saat vuosittain yhdeksän jännittävää numeroa, jotka ovat täynnä monipuolisia aiheita, jotka syventävät ymmärrystäsi puutarhanhoidosta ja rikastuttavat puutarhanhoitokokemustasi monin eri tavoin.

Mikset yllättäisi puutarhasta innostunutta ystävääsi tilaamalla hänelle Kotipuutarhan? Se on täydellinen lahja, joka ei ainoastaan ilahduta häntä välittömästi, vaan myös inspiroi häntä pitkään.

Jokaisessa Kotipuutarhan numerossa tarjolla on asiantuntevia neuvoja arvostetuilta puutarhaharrastajilta, käytännön kasvatusoppaita, jotka ohjaavat sinut läpi koko puutarhanhoitoprosessin siemenestä sadonkorjuuseen, sekä perusteellisia artikkeleita puutarhanhoidon historiasta ja viherrakenteesta. Kotipuutarha pyrkii kattamaan kaikki puutarhanhoidon ja suunnittelun osa-alueet tarjotakseen sinulle kattavimman ja mukaansatempaavimman lukukokemuksen.

Anna puutarhallesi ja mielesi piristystä Kotipuutarhan avulla - liity tilaajaksi jo tänään ja anna lehden viedä sinut jännittävälle matkalle puutarhan ihmeelliseen maailmaan!

Läs mer
Fäll ihop

Arviot Kotipuutarha

Kotipuutarha

Julkaisua / vuosi: 
9
Kieli: 
Ruotsi
Arvostelu: 3.5 (2 ääntä)

Tarjoukset

LehtiTukku toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle