• Fillari

Lehtitukun valikoimasta löydät laajan valikoiman pyöräily- ja muita harrastelehtiä. Fillari on Suomen johtava pyöräilymedia, joka ilmestyy painettuna kuusi kertaa vuodessa, tavoittaen yli 20 000 aktiivista lukijaa. Lehti on saatavilla digitaalisena näköisversiona ja mobiilisovelluksena, tarjoten myös aiemmat numerot vuodesta 2007 lähtien. Näköislehdet ovat kestotilaajien vapaassa käytössä ja ovat saatavilla tilattavaksi tai ostettavaksi kaikille.

Fillari-lehti tarjoaa laajan kirjon sisältöä, kuten ostajan oppaan, työmatkapyöräilyn ohjeita, kesän pyöräilytapahtumien kattavat kuvaukset, pyöräilyn trendit ja uudet tuotteet, kotimaan ja ulkomaan pyörämatkailukohteet sekä talven harjoitteluvinkit ja välineet. Se toimii monipuolisena pyöräilijän tietopakettina.

Tilaa Fillari-lehti itsellesi tai pyöräilystä kiinnostuneelle lahjaksi. Lehtitukulta löydät sekä kestotilaus- että määräaikaisia tilausvaihtoehtoja. Lehden tilaaminen on vaivatonta – voit maksaa suoraan verkkosivuillamme ja lehti toimitetaan suoraan kotiisi. Tee tilaus Fillari-lehteen osoitteessa Lehtitukku.fi!"

Läs mer
Fäll ihop

Arviot Fillari

Fillari

Julkaisua / vuosi: 
6
Kieli: 
Suomi
Arvostelu: 5 (1 vote)

Tarjoukset

LehtiTukku toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle