• Kalastus-lehti

Tilaa KALASTUS-lehti Lehtitukusta vuonna 2004 perustetun, innokkaiden kalastusharrastajien toimesta. Lehti tarjoaa tuoretta ja uudistavaa otetta Suomen kalastusmediamaailmaan ja on saatavilla osoitteesta Lehtikuningas.fi.

Alusta asti KALASTUS-lehti on herättänyt suurta kiinnostusta ja keskustelua. Sen ainutlaatuinen lähestymistapa on tehnyt siitä odotetun lukupaketin tuhansille kalastuksen harrastajille ympäri Suomen.

Lehden avainkirjoittajina ovat maamme eturivin kalastusasiantuntijat kuten Ari Paataja, Niko Satto, Kari Lossi, Aki Janatuinen, Peter Lahti, Mikael Sarelin, Ari Laine ja Janne Koivisto. Lisäksi lehti tekee yhteistyötä pohjoismaisten kalastuslehtien kanssa, kuten Tanskan suurimman kalastuslehden Fisk&Fri ja Ruotsin Fiske-Feberin entisen päätoimittajan Jörgen Larssonin kanssa.

KALASTUS-lehti kattaa laajasti eri kalalajien pyytämisen, ruokavinkit, veneilyyn liittyvät aiheet, kalastuksen eettiset näkökulmat sekä vesistöjen suojelun. Lehti on saanut paljon tunnustusta ekologisen kalastuksen edistäjänä ja on palkittu muun muassa Suomen Haukiseuran Vuoden Haukiteko -palkinnolla hauen vapauttamisen puolesta.

Lehti painetaan laadukkaalle ja vahvalle paperille, ja sen 30 000 kappaleen painos jaetaan yli 200 jakelupisteeseen ympäri Suomea. Voit myös tilata lehden kotiisi kuljetettuna Lehtitukusta.

Läs mer
Fäll ihop

Arviot Kalastus-lehti

Kalastus-lehti

Julkaisua / vuosi: 
3
Kieli: 
Suomi
Arvostelu: 4 (1 vote)

Tarjoukset

LehtiTukku toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle