• Koneviesti Digilehti

Koneviesti digilehti: Konealan asiantuntijan kattava opas. Koneviesti, vuodesta 1952 asti tarjonnut kattavaa tietoa maa-, metsä- ja maarakennusalan ammattilaisille, on nyt saatavilla digitaalisesti! Koneviesti on keskittynyt syvälliseen ja monipuoliseen kattavuuteen, tarjoten tietoa maa- ja metsätalouskoneista, maarakennuskoneista, yhdyskuntatekniikasta ja maastoajoneuvoista. Ilmestyessään 16 kertaa vuodessa, tämä tekninen ammattilehti on arvostettu tiedonlähde alallaan.

Digitaalinen tilaus avaa oven maailmaan, jossa erilaisten koneiden lisäksi käsitellään ajankohtaisia tapahtumia, uutisia ja messutapahtumia. Koneviesti on erityisen tunnettu kattavista konevertailuista, koeajoista ja teknisten innovaatioiden esittelystä. Se esittelee markkinoiden parhaimmiston ammattitaitoisesti ja perusteellisesti, tarjoten syvällistä tietoa alan kehityksestä.

Lehden monipuolinen rakenne käsittää vakio-osioita, kuten uutisia, vertailuja ja tapahtumia, sekä Koneklassikot-osion, joka sukeltaa maatalouskoneiden historiaan. Koneklassikot esittelee vanhempia, mutta edelleen työkäytössä olevia työkoneita aina vuosituhannen vaihteeseen saakka. Lisäksi löytyy huolto- ja korjausosio, joka tarjoaa käytännön vinkkejä maatalouskoneiden korjaamiseen kotioloissa. Koneviestin mukana ilmestyy myös BioEnergia-osio 5 kertaa vuodessa.

Läs mer
Fäll ihop

Arviot Koneviesti Digilehti

Koneviesti Digilehti

Julkaisua / vuosi: 
16
Kieli: 
Suomi
Ei äänestetty

Tarjoukset

LehtiTukku toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle