• KotiMikro

KotiMikro tarjoaa koko perheelle innostavaa ja kiinnostavaa tietotekniikan maailmaa. Haluatko päivittää taitojasi ja pysyä ajan tasalla teknologian kehityksestä? KotiMikro-lehti on täydellinen valinta! Parhaat tarjoukset ja tilausmahdollisuudet löydät osoitteesta Lehtitukku.fi. Tietotekniikka kehittyy jatkuvasti, ja KotiMikro auttaa sinua pysymään perillä muutoksista sekä uusista laitteista ja niiden ominaisuuksista.

Lehden selkeissä artikkeleissa käsitellään tietokoneiden ja laitteistojen käyttöä tavallisen käyttäjän näkökulmasta. Se tarjoaa opastusta PC-laitteiston monipuolisiin hyöty- ja viihdeominaisuuksiin sekä käsittelee mobiililaitteita, kuten tabletteja ja älypuhelimia, niiden hallintaa ja lisälaitteita, kuten tulostimia. KotiMikro tekee myös laadukkaita testejä eri laitteista ja ohjelmista, tarjoten lukijoilleen arvokasta tietoa.

Lehti vastaa moniin tietokoneisiin ja laitteisiin liittyviin kysymyksiin, kuten päivityksiin, tietokoneen nopeuttamiseen ja turvallisuusvinkkeihin. Olit sitten aloittelija tai kokeneempi käyttäjä, KotiMikro tarjoaa vastauksia ja vinkkejä juuri sinun tarpeisiisi.

Tilaukseen sisältyy Etunurkka-verkkopalvelu, joka tarjoaa ilmaisen pääsyn 300 hyödylliseen PC-ohjelmaan. Lisäksi voit seurata tuoreimpia uutisia ja osallistua kilpailuihin KotiMikron verkkosivuilla. KotiMikro ilmestyy 18 kertaa vuodessa. Tilaa nyt KotiMikro Lehtitukulta edulliseen kampanjahintaan – itsellesi tai lahjaksi ystävälle osoitteesta Lehtitukku.fi!

Läs mer
Fäll ihop

Arviot KotiMikro

KotiMikro

Julkaisua / vuosi: 
20
Kieli: 
Suomi
Arvostelu: 3 (1 vote)

Tarjoukset

 • 4 nroa:
  12,90
  (-74%)
  * Uusitaan automaattisesti
 • 5 nroa:
  36,00
  (-42%)
 • 8 nroa:
  49,00
  (-51%)
 • 9 nroa:
  53,90
  (-52%)
  * Uusitaan automaattisesti
 • 10 nroa:
  66,00
  (-47%)
 • 18 nroa:
  99,90
  (-55%)
  * Uusitaan automaattisesti

LehtiTukku toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle