• Pokémon

Pokémon-pelilehti täynnä keräilykorttipelin hienouksia ja sarjakuvia

Tutustu viralliseen 36-sivuiseen Pokémon-pelilehteen, joka tarjoaa keräilykorttipelin vinkkejä, sarjakuvia, puuhatehtäviä ja lukijoiden piirustuksia. Mukana myös liitelahjana Pokémon-keräilykorttipussi jokaisessa numerossa!

Etsitkö viihdyttävää Pokémon-materiaalia? Tutustu viralliseen 36-sivuiseen Pokémon-pelilehteen, joka on täynnä monipuolista sisältöä Pokémonin maailmasta! Lehdessä käsitellään keräilykorttipelin saloja ja esitellään uusia Pokémoneja ja kouluttajakortteja. Jokaisessa numerossa on mukana jännittävä sarjakuva, jossa seikkailevat Ash Ketchum ja hänen ystävänsä. Lehdessä on myös haastavia puuhatehtäviä ja lukijoiden lähettämiä piirustuksia.

Keskiaukeamalla voit ihastella upeaa Pokémon-julistetta, jonka voit ripustaa seinällesi! Jokaisen numeron mukana saat myös liitteenä Pokémon-keräilykorttipussin kokoelmasi kasvattamiseksi. Pokémon-lehden vinkeillä pääset paremmin perille pelin saloista! Mukana on myös sarjakuvia, joissa seikkaillaan tropiikin maisemissa. Lehdessä on myös viihdyttäviä Pokémon-aiheisia puuhatehtäviä, joiden parissa voit testata älykkyyttäsi.

Tutustu viralliseen Pokémon-pelilehteen ja anna sen tarjota iloa niin vasta-alkajille kuin kokeneillekin faneille ja harrastajille – tervetuloa mukaan! Tilaa Pokémon ja muut sarjakuvat kampanjahintaan osoitteesta Lehtitukku.fi.

Läs mer
Fäll ihop

Arviot Pokémon

Pokémon

Julkaisua / vuosi: 
7
Kieli: 
Ruotsi
Tämä on ruotsinkielinen versio
Arvostelu: 3.8 (15 ääntä)

Tarjoukset

LehtiTukku toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle