• Valitut Palat

Haluatko nauttia lukuhetkistä maailman suosituimman aikakauslehden parissa? Valitut Palat ovat runsas lukupaketti, joka tarjoaa sykähdyttäviä tarinoita, terveyteen liittyviä täsmäohjeita ja lempeää huumoria. Tämä lehti esittelee arjen sankareita, tavallisia ihmisiä epätavallisissa tilanteissa, tarjoten syvän näkökulman elämään.

Valittujen Palojen monipuoliset artikkelit käsittävät luonnon, historian ja ajankohtaiset ilmiöt tuoreella otteella, tarjoten avartavia lukuelämyksiä. Se avaa ikkunan maailmaan, auttaen ymmärtämään kuinka ajankohtaiset ilmiöt koskettavat jokaista meistä.

Lehdestä saat käytännön vinkkejä arjen helpottamiseksi ja terveyden ylläpitoon, olipa kyse sitten ravinnosta, liikunnasta tai terveellisistä elintavoista. Valittujen Palojen vakiopalstat tarjoavat takuuvarmaa viihdykettä päivääsi, tuoden esiin kotimaan kiinnostavimmat aiheet ja maailman parhaat tarinat.

Valitut Palat ilmestyy 13 kertaa vuodessa ja tarjoaa tuoretta tietoa ja viihdettä jokaiselle lukuhetkelle. Tilaa lehti nyt Lehtitukun verkkosivuilta ja löydä tästä napakasta paketista juuri sinua kiinnostavaa luettavaa – ajatuksia virkistävistä palstoista aina Sanavaraston kautta Sudokuun ja Visaan. Valitut Palat kulkevat kanssasi taskussa, täynnä tietoa ja viihdettä!

Läs mer
Fäll ihop

Arviot Valitut Palat

Valitut Palat

Julkaisua / vuosi: 
13
Kieli: 
Suomi
Ei äänestetty

Tarjoukset

LehtiTukku toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle