• Koneviesti

Koneviesti on vankka aikakauslehti, jota kustantaa Viestimedia. Lehti on vakiinnuttanut asemansa Suomen maa-, metsä- ja maarakennusalan keskuudessa. Lehti on perustettu jo vuonna 1952 ja se on tarjonnut lukijoilleen laajan kattauksen aiheita, jotka ulottuvat maatalouskoneista ja metsätaloudesta aina maarakennusalan innovaatioihin.

Koneviestin lukijakuntaan kuuluvat alan ammattilaiset ja harrastajat, ja lehti ilmestyy tiheällä, 16 kerran vuosivauhdilla. Lehden sisältö on monipuolista, siinä käsitellään maa- ja metsätalouskoneita, maarakennuskoneita, yhdyskuntatekniikkaa ja maastoajoneuvoja. Lisäksi lehti tarjoaa tuoreita konealan uutisia, kattavat tapahtumakatsaukset sekä raportit alalla tapahtuvista kehityssuunnista ja messuilta. Koneviestin keskiössä ovat käytännön testit ja koeajot, jotka tehdään realistisissa olosuhteissa.

BioEnergia-liite ilmestyy lehden mukana viisi kertaa vuodessa, keskittyen uusiin energiamuotoihin. Vakiopalstoihin kuuluvat myös Weteraanit-osio, joka valottaa maatalouskoneiden historiaa, sekä Huolto ja korjaus -osio, joka tarjoaa arvokasta tietoa käytettyjen työkoneiden kunnostukseen. Koneviesti on pitkän historian omaava lehti, joka on kasvanut ja kehittynyt ajan saatossa tarjoten lukijoilleen arvokasta tietoa ja syvällistä ymmärrystä maatalouden ja maarakennusalan maailmasta.

Läs mer
Fäll ihop

Arviot Koneviesti

Koneviesti

Julkaisua / vuosi: 
16
Kieli: 
Suomi
Ei äänestetty

Tarjoukset

LehtiTukku toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle